neděle 2. listopadu 2008

new Chrome

Zdravím všechny "fandy," první oficiální novinka mimo prolog se bude týkat informací k novému albu mladého Chroma, který po tříleté odmlce od vydání debutového alba Straight to the Pros vypustil pod křídly Juicemana a DJ Paula druhé album s názvem Project Landlord.

Jak již bylo zmíněno, album je opět pod taktovkou Hypnotize Minds, přestože kolovaly fámy o rozvázání spolupráce s HM, skončení kariery a podobně.




Album vyšlo přesně 3 roky a 5 dní po vydání toho debutového a opět potvrdilo, že zdaleka nedosahuje takových kvalit jako tituly předchozí, především v důsledku masového odchodu interpretů z labelu. Samozřejmě beru fakt, že se jedná o album Chroma, nikoliv kompilační album, ale všichni 'fajnšmekři' si rádi poslechnou featy od lidí jako Lil Wyte, Frayser Boy nebo Project Pat - zkrátka více Prophet songů jako bývalo zvykem.


Další vcelku znatelný nedostatek je fakt, že songy mají v průměru 2-3 minuty, což je žalostně málo a odpovídalo by spíš nějakému bootlegu. V tomto ohledu zopakuji, že na albu jsou jako hosté pouze Paul a Juicy, což je trochu mizerie...

I přes tyto hlavní nedostatky se jedná o album, které nezklame a vezmu-li to ze širšího pohledu, rozhodně se jedná o lepší album než je třeba L2W nebo Da Key. Albu bych dal tak 3/5 hvězdiček. Oblíbené songy: "Drugs," "Family First" a "She's Fine."



Podtrženo a sečteno:

Chrome - Project Landlord

  1. Intro
  2. Get My Money Right
  3. She Fine
  4. Cocaine And Robbin
  5. My 4 Rules
  6. Scared Of Nobody
  7. Mr. Mack
  8. Brick House
  9. DxS Talk
  10. Big Wheels
  11. Foul Mouth
  12. Family First
  13. Pimp Da Bitch
  14. If You Scared
  15. Drugs
  16. Outro

Žádné komentáře: