sobota 1. listopadu 2008

Da Beginning

Stejně jako v roce '95 zahájila svojí oficiální hudební karieru songem Da Beginning tehdy na členy velice bohatá skupina Three 6 Mafia svým debutovým albem Mystic Stylez, i já tímto započínám svůj první oficiální blog, který hodlám věnovat veškeré rap music a hip hopové kultuře kolébky státu Tennessee - Memphisu.








Nebudu tady psát o hudbě významných rodáků jako jsou Justin Timberlake, Elvis Presley nebo B.B. King. Spíše bych sem psal subjektivní články, informace a poznatky o těch nejslavnějších i těch, kteří se snaží na undergroundové místní scéně uchytit (nebo naopak už svojí hudební karieru ukončili).

Počas se zde objeví cokoliv spjaté se skupinou Three 6 Mafia a jejím táboru přívrženců HCP a jejich labelu Prophet Posse, jejichž sláva je již minulostí, přívrženců a informací ohledně nástupců New Prophet Camp, ale i informace kolem odpůrců současných i bývalých tohoto labelu (většinou bývalí členové HCP nebo T6M).



Anebo se zde objeví informace kolem lidí, kteří nejsou nijak spjati s těmito dvěmi tábory, snaží se prorazit na vlastní pěst a hledají pomoc u méně známých labelů (např. 47Mobb).




Nebráním se ani psaní o blízkých této hudbě nebo affiliates raperů z Memphisu, takže sem tam se mihne nějaká Atlanta, Houston a podobně :)

Poslední věc - psát budu podle nálady, co jsem zrovna zjistil, co mě zrovna baví nebo na co jsem narazil a popř. můžu sepsat něco na přání, ale to asi prozatím nehrozí.



Takže ať nás čtou




Sw!fty

Žádné komentáře: